Fii Sanatos


10 lucruri care te țin mereu îndrăgostită de viață

20/10/17 (961 vizualizari)

 

 

 

În jurul nostru sunt mii de lucruri de care ne putem îndrăgosti zilnic, fie natura fascinantă, activitățile preferate, sau lucrurile frumoase ce ne înconjoară acasă. Ele ne bucură ochii și ne oferă liniște sufletească. Iată câteva, la care nici nu te-ai fi gândit vreodată.

 

 

 

 

10. Pașaportul

Aceasta este invitația ta să cunoști lumea. Vizitează locurile care-ți plac, sau care ar putea să-ți placă. Nu este cazul să faci economii din contul călătoriilor! Ia câteva zile de vacanță, rezervează un bilet la avion în ultimul minut și fă noi cunoștințe la odihnă. Oferă timp călătoriilor atât cât mai ești tânără, sălbatică și liberă!

9. Rujul preferat

Culoarea perfectă a buzelor îți va scoate în evidență zâmbetul atunci când ești îndrăgostită. Zâmbește! Zâmbește tuturor, și ție însuți! Nuanța corectă a rujului te poate ajuta mai mult decât crezi. Adăugă puțină culoare fericirii tale!

8. Pantofi noi

Ne îndrăgostim de multe ori la prima vedere. De obicei, se întâmplă în magazinele de încălțăminte sau haine. Nu ezita să-ți iai o pereche de pantofi de care te-ai îndrăgostit! Ei îți vor crește încrederea în sine și-ți vor da aripi.

7. Urmează-ți visele

”Dacă visele tale nu te sperie, înseamnă că nu sunt suficient de mărețe”... Visează! Îndrăznește la visuri mărețe, dar să nu-ți fie teamă să le urmezi. Urmează-ți visele și fii sigură că le poți realiza.

6. Animalul de companie

Prezența animalului de companie impune grijă și responsabilitate pentru viața sa. În schimb, este întotdeauna plăcut să simți dragostea necondiționată a acestuia.

5. Crează-ți propriul refugiu

Asigură-te că apartamentul sau casa este refugiul perfect din rutina cotidiană. Decoreaz-o cu dragoste. Pune suflet. Fă din casa ta o oază personală.

4. Cercul de prieteni

Acestea sunt persoanele prezente la toate etapele vieții tale, fie inimă frântă, sau doar un defect al mașinii. Ai nevoie de ei la fel de mult, pe cât au nevoie ei de tine. Cu toții ne dorim o companie de nădejde, pentru a trece mai ușor prin încercările vieții.

3. Mâncarea preferată

Gătitul pentru o singură persoană nu este întotdeauna cea mai bună opțiune, dar cel puțin permite mai multe încercări și greșeli. Încearcă o rețetă care-ți face cu ochiul, pregătește-o până când o vei desăvârși și-i vei putea impresiona pe ceilalți.

2. Cariera

Lucrează și fă-ți un profil de invidiat! Fii tare în domeniul tău și urcă pe scara succesului, care îți este predestinat.

 

1. Cartea preferată

Inspiră-te, dezvoltă imaginația, umple-ți inima cu emoții din literatură, care te pot schimba. Trebuie să ai o carte preferată (sau mai multe) care să-ți păstreze imaginația vie. Fii mereu îndrăgostită, chiar dacă ești singură! Fiți cu noi pe facebook:

 

Dorește, visează, și lumea va fi a ta!