Fii Sanatos


O ciocolată fierbinte – tot de ce ai nevoie acum!

21/12/18 (660 vizualizari)

Ciocolata fierbinte este băutura cu beneficii uimitoare. Ea ne readuce zâmbetul pe față, ne face iarna mai frumoasă, dar și ne poartă grijă de sănătate.

Ciocolata fierbinte este cel mai puternic amplificator de dispoziție. Această băutură delicioasă ajută la lupta împotriva stresului, anxietății și depresiei. Ea stimulează eliberarea de endorfine, care ne va îmbunătăți starea de spirit și ne va face să ne simțim mai fericiți.

Flavonoizii din ciocolata fierbinte ameliorează circulația cerebrală, cresc aportul de oxigen și ne crează o dispoziție mai bună. Iar dacă doriți să aveți o memorie de invidiat, serviți două cești de ciocolată caldă pe zi. Aceasta va ameliora nu doar activitatea creierului, dar și starea de spirit.

Conform experților, ciocolata fierbinte conține chiar mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde și vinul. Antioxidanții sunt cei care luptă împotriva radicalilor liberi din organism, fiind adevărați protectori față de îmbătrânirea prematură. Tot ei previn dezvoltarea bolilor cardiace, degenerescenței maculare, dar și reduc riscul de cancer. Servirea unei cești de ciocolată e cea mai frumoasă cale de asigurare a cantității necesare de antioxidanți.

Cercetătorii chiar afirmă că însăși mirosul de ciocolată ne poate proteja împotriva virozelor și răcelii.

Dar, fiți precauți la cantitatea de zahăr și grăsimi al acestei băuturi. Ea îți poate afecta silueta. Optați pentru o ciocolată fierbinte fără zahăr. Fiți cu noi pe facebook:

Iarnă plăcută să aveți!