Fii Sanatos


Unghii sănătoase - manichiură impecabilă!

22/07/19 (300 vizualizari)

Frumusețea nu necesită întotdeauna sacrificii! Iată câteva sfaturi pentru o manichiură nu doar frumoasă, ci și sănătoasă.

Faceți pauze între manichiuri

Lăsați unghiile câteva săptămâni să respire și să se restabilească. Puteți profita de aceste pauze pentru a verifica imperfecțiunile de pe suprafața unghiilor. Acestea pot vorbi despre o infecție fungică sau altă problemă care necesita îngrijiri medicale. Faceți pauze de câteva ori pe an.

Unghii curate

Asigurați-vă că instrumentele pe care le utilizați dvs. sau manichiurista sunt curate și sterilizate, pentru a evita infectarea. Nu vă fie frică să întrebați dacă sunt, și cum sunt sterilizate instrumentele.

Protecție UV

Lumina UV folosită pentru a usca gelul sau polimerul poate fi dăunătoare pentru ochi și poate provoca îmbătrânirea prematură a pielii. Aplicați crema cu protecție solară pe mâini înainte de manichiură și evitați să priviți la lampa UV.

Nu tăiați cuticulele

Cuticulele reprezintă o linie importantă de apărare împotriva infecțiilor.

Citiți cu atenție etichetele

Multe tipuri de oje conțin substanțe chimice nocive, precum formaldehida și dibutil ftalatul (DBP). Utilizați mărci profesionale sau cele care conțin mai puțini componenți nocivi. Fiți cu noi pe facebook: