Fii Sanatos


5 subiecte importante pentru conversație cu fiica

19/02/18 (1362 vizualizari)

Fără îndoială, a crește un copil - nu este o sarcină ușoară. Fiecare părinte vrea ca fiica sau fiul său să fie fericit. Sinceritatea între copii și părinți, posibilitatea de a discuta orice problemă fără rezerve, prietenia și bunăvoința în familie – toate vor fi de ajutor copilului în căutarea propriului drum în viață. La formarea viitoarelor concepții ale unei fete, un rol esențial joacă noțiunile de bază, care au fost stabilite de către mama ei. Iata 5 subiecte pentru conversație cu fiica, necesare pentru a forma o atitudine corectă față de cele mai importante situații de viață.

Pubertatea

Pubertatea - necesită o conversatie deschisă și sinceră între mamă și fiică. Este important ca o fată să cunoască structura corpului unei femei, să învețe cum să comunice cu persoanele de sex opus, de unde vin copiii, etc.. Toate acestea, ar trebui să le afle nu de la prieteni, nu din reviste sau ziare, dar anume de la mama ei. Nu este cazul unei prelegeri la acest subiect, ci a unei conversții într-un limbaj simplu și accesibil. Fiica va înțelege, că acest subiect nu este unul interzis, iar pentru o claritate mai bună pot fi folosite imagini de specialitate potrivite.

Virginitatea

Virginitatea - un subiect delicat, ce necesită o conversație sinceră și atentă. Explicațiile despre cum se construiesc relațiile între bărbați și femei, care este comportamentul corect pentru onestitate și încredere în cuplu -  vor fi un suport pentru înțelegerea acestui subiect.

Consumul de băuturi alcoolice

Pentru adolescenți este dificil de a evalua efectul unei cantități anumite de alcool consumat, astfel încât consecințele pot fi rușinoase. Prin urmare, părinții au un rol de maximă importanță în ceea ce privește prevenirea consumului de alcool - din curiozitate, pentru se integra în diverse medii sociale sau pentru a se simți matur.

Religia

În cazul în care familia este una credincioasă, este logic să se transmită fiicei respectarea tradițiilor, iar primele conversații pot fi și la 7-8 ani. In orice caz, explicațiile cu privire la istoria culturii și religiei sunt binevenite.

Moda și propriul stil

Unele fete foarte devreme își pun tocuri înalte și încep să aplice machiaj. Deaceea este important de a le ghida spre un stil vestimentar propriu și un bun gust. A nu imita pe cineva dintre prietene sau colege, ci a-și crea propria imagine - acesta va fi obiectivul. Conversația despre actrița sau artista îndrăgită ar facilita descoperirea caracteristicilor preferate, unele dintre care pot fi preluate, însă cu moderație, sfaturile mamei contribuind la o bună alegere. Fiți cu noi pe facebook:

Sursa: zhenskoe-mnenie.ru